Prodáváme čerstvé hovězí a vepřové maso výhradně od českých zemědělců. V nabídce máme i telecí, jehněčí, krůtí či kuřecí maso.
Při výrobě se zaměřujeme na kvalitu, nepoužíváme žádné náhražky a sepáráty. Výrobky jsou bezlepkové a udí se na bukových štěpkách. Špekáčky, uzenky, párečky, měkké salámy, trvanlivé salámy, ...
Mezi tyto tradiční výrobky řadíme jaternice, jelita, prejt, tlačenku, sulc či paštiku. Vše jedinečné chuti. Po naplnění do obalů se dovářejí ve speciálním kotli.
K uzení používáme výhradně čerstvé vepřové či hovězí maso. Udíme na bukových štěpkách. Uzená žebírka, krkovička, špek, ...
Speciálně upravujeme maso před uzením. Kladenka v pepři, moravské uzené, anglická slanina, bůčková roláda, debrecínská pečeně, ...
Při výrobě těchto výrobků dochází k zrání ve speciálně upravené sušárně. Jedná se o trvanlivé fermentované klobásy, fuety, ...
Na gril nabízíme špekáčky, uzenky, grilovací klobásy, marinovaná masa, špízy,.. Lze u nás objednat kýtu, sele, krůtu či krocana na gril. Úprava už závisí jen na Vás zda bude uzená, vařená či naložená.
Pro gurmány máme nově v nabídce stařená masa. Ve speciální lednici dochází k zrání masa, čímž maso zkřehne a získá bohatší chuť. V nabídce máme Rump steak, Rib steak, Flank steak, Tomahawk steak či steak z krkovice nebo kotlety.
Velké Hamry 246
Velké Hamry
po - čt: 8:00 - 17:00
pá: 8:00 - 18:00
so: 8:00 - 12:00
ne: 9:00 - 17:00
Tel.: 722 903 309
Nový Svět 658
Harrachov
po - pá: 7:00 - 17:00
so: 7:00 - 12:00
ne: zavřeno
Tel.: 702 036 864
Zvýšení konkurenceschopnosti společnosti Jaroslav Tomáš - řeznictví a uzenářství s.r.o.
Hlavním cílem tohoto projektu bylo:
• Vybudování nových expedičních prostor.
• Zvýšení kapacity mrazírenských prostor.
• Technologická modernizace podnikové prodejny v Tanvaldu a v městě Desná.
Realizace tohoto projektu byla spolufinancována Evropskou unií.